|
u braku sam 6 godina i imamo jedno djete. nedavno sam saznao za visestruke prevare i raznorazne afere moje supruge. to sto je radila je stvarno bolesno i nema nikakvog opravdanja! 2 godine je imala ljubavnika,te je preko interneta slala svoje fotografije,videoe drugim strancima! to je sve radila dok nam je sin bio bolestan,puno puta u bolnici i dok sam ja radio! ona je porjeklom iz bosne i hercegovine,nije zaposlena nigdje i nema nikakva primanja!znaci u slucaju rastave,ona moze otici samo svojima roditeljima u bosnu! zanima me,posto smo u braku sekli nekakvu imovinu,kuca i auto,koji su na moje ime,tko bi imao prednost na sudu za imovinu i djete!? ja sam stalno zaposlen i nikakda nisam varao u braku! ona kaze da se kaje za sve i da je spremna sve napraviti da to dokaze!stoga sam odlucio da napravimo bracni ugovor,u kojem bi bilo da se supruga odrice sve imovine i djeteta u slucaju rastave, pitam vas gdije se takav ugovor moze napraviti i koliko bi on realno trebao kostati? pitam to jer kod jednog javnog biljeznika smo vec pitali,no on je sumnjao na prisilu i rekao da bih napravio takav ugovor za 2 500 000kn,malo previse mislim! molim za pomoc!
|